WordPress hosting

Één contactpersoon voor hosting en e-mail.

Krachtige, flexibele (WordPress) Cloud Servers voor uw website en applicatie.

De hosting van uw website uit handen geven aan een specialist? Dan zijn de Cloud Servers van Design View in samenwerking met Shock Media de ideale oplossing voor u. Samen bieden wij u een omgeving welke altijd en overal beschikbaar is (High Availability). Doordat er gebruik wordt gemaakt van unieke technologieën bieden onze Cloud Servers u de perfecte performance. Hierdoor is de gebruikerservaring uitstekend en haalt u de beste prestaties uit uw (WordPress) website en applicatie!

Combineer de hosting met een onderhoudsplan dan bent u zeker van een website die beveiligd en up-to-date is.

Standard Domain Validation

Dit is het meest gebruikte certificaat en het beveiligd maximaal 1 domeinnaam. Het certificaat controleert of de aanvrager daadwerkelijk eigenaar of controle heeft over het domein. Bij het certificaat wordt standaard één extra domein geleverd waardoor de website voor zowel met als zonder 'www' voor de domeinnaam beveiligd is.

  • Extra beveiliging van je website voor jou én je bezoekers.
  • Hoger in de zoekmachine resultaten van Google.
  • Verhoogd betrouwbaarheid voor je klanten.

  • Van € 6,75 voor € 5,75 per maand

Het belang van SSL-certificaten

Beveiliging van websites is tegenwoordig van essentieel belang om twee redenen. Aan de ene kant zijn er steeds meer virussen en hackers actief zijn die veel schade kunnen toebrengen aan uw website. Aan de andere kant moeten de belangen websitegebruikers beschermd worden, terwijl e-commerce (online handel) explosief groeit. De Nederlandse wet verplicht e-commerce-ondernemers om de gegevensuitwisseling met klanten te beveiligen via zogenaamde SSL-certificaten. Maar wat is precies een SSL-certificaat en wat is het belang ervan?

Contactinformatie

Design View - 't Gooi, Utrecht
Lijsterlaan 94
1403 BB Bussum

Kom in contact

Bel ons op 085 203 11 23
WhatsApp ons op 06 - 25 567 483
Mail ons op info@designview.nl

Start vandaag nog met betrouwbare hosting.

Stuur ons vrijblijvend een WhatsApp 06 - 25 567 483
of een e-mail info@designview.nl