SSL-certificaat

Garandeert veilige online communicatie tussen jou en je klanten.

Veilige verbindingen met SSL

Met een SSL-certificaat op uw website wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden. Onmisbaar dus voor een veilige en professionele website. Naast het vertrouwen dat een beveiligde website uitstraalt, heeft een SSL-certificaat ook een positieve invloed op de Google rankings. Design View kan ieder gewenst SSL-certificaat voor u aanvragen, configureren en installeren. Ook zorgen wij er dan voor dat het certificaat jaarlijks wordt verlengd. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Standard Domain Validation

Dit is het meest gebruikte certificaat en het beveiligd maximaal 1 domeinnaam. Het certificaat controleert of de aanvrager daadwerkelijk eigenaar of controle heeft over het domein. Bij het certificaat wordt standaard één extra domein geleverd waardoor de website voor zowel met als zonder 'www' voor de domeinnaam beveiligd is.

  • Extra beveiliging van je website voor jou én je bezoekers.
  • Hoger in de zoekmachine resultaten van Google.
  • Verhoogd betrouwbaarheid voor je klanten.

  • Van € 6,50 voor € 4,75 per maand
    Aanbieding vanaf 16 april 2018

Het belang van SSL-certificaten

Beveiliging van websites is tegenwoordig van essentieel belang om twee redenen. Aan de ene kant zijn er steeds meer virussen en hackers actief zijn die veel schade kunnen toebrengen aan uw website. Aan de andere kant moeten de belangen websitegebruikers beschermd worden, terwijl e-commerce (online handel) explosief groeit. De Nederlandse wet verplicht e-commerce-ondernemers om de gegevensuitwisseling met klanten te beveiligen via zogenaamde SSL-certificaten. Maar wat is precies een SSL-certificaat en wat is het belang ervan?

Start vandaag met het beveiligen van uw website?

Stuur ons vrijblijvend een WhatsApp 06 - 83 226 636
of een e-mail info@designview.nl