(WordPress) Webdesign Utrecht

Spraakmakende internetoplossing op maat gemaakt in hartje Utrecht

Een uniek eigen webdesign

Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website. Design View maakt niet alleen websites die er goed uitzien maar wij luisteren naar uw wensen. U weet immers het beste welke boodschap uw website moet overbrengen.

Het internet kan ingezet worden om, naast extra service aan bestaande klanten, nieuwe markten en klanten te bereiken. Het is uiterst belangrijk om ook op dit nieuwe gebied of nieuwe bedrijfsonderdeel bij te blijven of zelfs uw concurrenten te overtreffen en zo net een stap verder in de markt te zetten. Daarom is uw website het uithangbord van uw organisatie.

De lage kosten van een website zijn niet te vergelijken met enig ander medium. De relatief kleine investering in een professionele website is meestal op korte termijn terugverdiend en u maakt daarna slechts nog kosten voor het updaten van uw website en het jaarlijkse abonnement voor uw domeinnaam en hosting.

Design View denkt met u mee over het design en de invulling van uw website.
Wij werken met vier basis stappen:

  • kennismaking en advies
  • concept (goedkeuring)
  • ontwikkeling
  • oplevering
Via deze 4 basis stappen kunnen wij in een korte tijd een complete website opleveren die volledig voldoet aan uw wensen.

Re-design

U heeft een website maar voldoet niet meer aan uw technische en visuele eisen. Dan kunt u gemakkelijk door ons een re-design aanvragen: wij doorlopen dan met u hetzelfde traject als bij een nieuwe website, alleen behouden we uw structuur en teksten. Kortom: uw hele site wordt in een nieuw jasje gegoten.

Snel online met je webshop

Online marketing draait bij Design View om het maken van rendement. Wil je niet een half jaar op je webshop wachten, maar direct van start? Lees meer over onze webshop systeem.

Contactinformatie

Design View - 't Gooi, Utrecht
Lijsterlaan 94
1403 BB Bussum

Kom in contact

Bel ons op 085 203 11 23
WhatsApp ons op 06 - 25 567 483
Mail ons op info@designview.nl